polymer_implement_article

عایق رطوبتی پلیمری چگونه در سطوح مختلف اجرا می شود؟

انواع مختلف عایق رطوبتی پلیمری در سطوح مختلفی اجرا می شوند که برای اجرای عایق رطوبتی پلیمری در هر سطح، باید موارد منحصر بفرد مخصوص آن سطح انجام پذیرد. چنانچه شما نیز مایلید بدانید عایق های رطوبتی پلیمری در سطوح مختلف چگونه اجرا می شوند در ادامه با ما همراه باشید.

 

روش اجرای عایق های رطوبتی و پلیمری

در قسمت زیر به طور مفصل به شما توضیح خواهیم داد شرکت ویستا چگونه در سطوح مختلف که ویژگی های خاص خود را دارند، به نحو احسنت عایق را اجرا مینماید به طوری که بعد از اجرای هر پروژه تا 10 سال ضمانت نامه کتبی ارائه مینماید.

مراحل اجرای عایق در سطوح بتنی و موزاییک

1. زیرسازی

درمواردی که سطح کار بتن مربوط به سازه های نو ساز باشد نیاز به شستشو با واترجت نمیباشد و صرفا با جارو زدن، خاک و کثیفی ها را جمع آوری کرده ولی چنانچه سطح کاربه عنوان مثال موزاییک قدیمی باشد و از حالت آب بندی خارج شده باشد و در صورتی که نتوان با آب و جارو جرم و کثیفی ها را جدا کرد شرکت ویستا با کمک واترجت کل سطوح را شسته و عاری از هرگونه کثیفی گرد و غبار و چربی مینماید.

 

2. اعمال پرایمر:

بعد از خشک شدن کامل سطح پرایمر نفوذگر به وسیله غلتک و قلمو یا دستگاه ایرلس درکل سطح اعمال میگردد.

 

3. اجرای عایق رطوبتی پلیمری با الیاف فایبرگلاس

ابتدا لایه نازک به وسیله قلمو یا غلتک زیر کار با عایق رطوبتی پلیمری آغشته گردد و همزمان قبل از خشک شدن، الیاف اتو میشود. بعداز اتمام مرحله اول لایه دوم بدون استفاده از الیاف روی عایق، به تنهایی روی کل سطح مجدد اعمال میشود. در مرحله نهایی در صورت نیاز لکه گیری بستن کفپوش ها یا کفخواب ها یا آبراه ها انجام شود.

 

4. تست آب و تحویل پروژه:

سطوح مورد نظر در صورتی که مانند شیروانی، شیب زیاد نداشته باشند و امکان تست آب وجود داشته باشد، به اندازه مورد نیاز در سطح مورد نظر آب پر کرده وبعد از 24ساعت تست، در صورت عدم مشکل آب دهی، آب تخلیه و پروژه تحویل کارفرما می گردد.

photo 2017 11 02 15 06 10

مراحل اجرای عایق رطوبتی پلیمری در سطوح ایزوگام، آسفالت و قیرگونی

1. زیرسازی

نظافت سطوح ترجیحا با واترجت انجام میشود اما ایزوگام در سطوحی که تبله شده و بادکرده به وسیله کاتر برش داده میشود و با شعله مجدد به سطح کار می چسبانیم ودر موردآسفالت به جهت وجود ترک های فراوان به کمک سیمان های پلیمری درزبندی می گردد.

2. اعمال پرایمر مخصوص پایه حلالی

درسطوح ایزوگام بدون فویل،آسفالت و قیر گونی، این پرایمر به وسیله غلتک یا ایرلس پاشش می گردد. پرایمر پایه حلالی به جهت وجود رزین های خاص و حلالی های آروماتیک در فرمول باعث می گردد کل سطح ضمن چسبندگی فوق العاده داشته باشد و عایق پلیمری سطح کار را کاملا آب بند نیز میکند گویی قیر گونی کاملا نو میشود. لازم به ذکر است، استفاده از این پرایمر در سطوح ایزوگام فویل دار نیاز نمی باشد.

 

3. اجرای عایق رطوبتی پلیمری با الیاف فایبرگلاس

شیوهاجرای عایق رطوبتی در این سطوح مانند سطوح بتنی و موزاییک میباشد که در قسمت بالا توضیح داده شده است.

004

4. تست آب و تحویل پروژه:

شیوه تست آب در این سطوح مانند سطوح بتنی و موزاییک میباشد که در قسمت بالا توضیح داده شده است.

 

مراحل اجرای عایق رطوبتی پلیمری در سطوح فلزی، گالوانیزه و ساندویچ پنل

1. زیرسازی

درسطوح ورق های گالوانیزه در صورت زنگ زدگی در ورق های گالوانیزه ابتدا شوینده مخصوص با حجمی از آب مخلوط گردیده و روی سطح ورق به وسیله ابزار مناسب پخش می شود و بعد از مدت 15الی30 دقیقه به وسیله واترجت، سطوح آغشته به این مواد را کاملا با شوینده مخصوص شستشو دهد. این مواد شوینده مزایای زیادی دارد و ادامه زنگ زدگی زیر کار در سال های آتی را کاملا منتفی مینماید.

 

در مرحله دوم قسمت های اورلب ورق ها درصورت فاصله بیش از حد استاندارد و به وسیله دستگاه پرچ، پرچ می گردد. در صورت وجود پوسیدگی ها درحد 10سانتی متر نیاز به تعویض ورق ویا وصله به ورق نمی باشد. این کار به کمک الیاف فایبرگلاس به همراه عایق پلیمری کاملا وصله و تعمیر می گردد از آن جایی که در چنین سطوحی به صورت مستقیم مشاهده می گردد که برای جلوگیری از نشست آب کارفرماها ایزوگام یا قیرگونی روی ورق ها اعمال میکنند اما روش صحیح این است که کل ایزوگام و قیرگونی بایستی درصورت امکان برداشته شود چرا که به تصور اشتباه خیلی ها این امر ضمن آب بندی خیلی غیر استاندارد و نامناسب باعث پوسیدگی بسیار شدید در یکی دوسال آتی میشود وموجب خسارات جبران ناپذیری دربسیاری از موارد شده است.

 

کل سطوح اورلب ها را افقی و عمودی الیاف فایبر گلاس به عرض 10یا 15 سانتیمتر بسته به شرایط کاربرش داده میشود و به کمک عایق پلیمری روی سطح چسبانده میشود. و همزمان با این کار سرپیچها نیز با الیاف و عایق پلیمری در سطح10سانتیمتر مربع برش خرده وسرپیچ ها کارمیشود. بدین وسیله کل سطح پشت بام درهر متراژی که باشد یکپارچه میگردد.

 

2. اعمال پرایمر مخصوص با دستگاه ایرلس

به جهت چسبندگی بهتر عایق رطوبتی از پرایمر مخصوص برای این کار استفاده میشود. این کار به وسیله دستگاه ایرلس یا دیگر ابزار، درکل سطح اعمال می گردد.

 

photo 2017 10 27 09 47 03

 

3. اعمال عایق رطوبتی

درنهایت به جهت یکپارچگی و زیبایی کار، عایق رطوبتی به وسیله دستگاه ایرلس در دو مرحله در کل سطوح پشت بام پاشش می گردد. از دیگر مزایای این کار این است که به جهت پلوم کردن اورلب ها و سر پیچ ها، ورود گردوخاک به داخل و فرار انرژی (سرمایش و گرمایش) کاملا منتفی میشود.

 

4. تست آب

دراین موارد به جهت شیب دار بودن سطح تست آب به روش هایی که در سطوح بالا توضیح داده شد امکان پذیر نبوده و در صورت موجود بودن کاتر یا ناودانی در سطح، تست آب قابل اجرا است.

 

مراحل اجرای عایق رطوبتی پلیمری در سطوح ایرانیت یا آزبست

1. زیرسازی

مراحل زیرسازی برای اجرای عایق در این سطوح با زیرسازی سطوح فلزی که در بالا توضیح داده شد یکسان است با این تفاوت که عملیات شستشو با شوینده های مخصوص در این سطوح انجام نمیشود.

 

2. اعمال پرایمر مخصوص سطوح ایرانیت یا آزبست با دستگاه ایرلس

به جهت چسبندگی بهتر عایق رطوبتی از پرایمر مخصوص سطوح ایرانیت یا آزبست استفاده میشود. پاشش پرایمر محصوص به وسیله دستگاه ایرلس درکل سطح انجام می شود.

 

3. اعمال عایق رطوبتی پلیمری

در پایان عایق رطوبتی با دستگاه ایرلس در دو مرحله مجزا در کل سطوح پاشش می گردد. به جهت پلوم کردن اورلب ها و سر پیچ ها، ورود گردوخاک به داخل و فرار انرژی سرمایش و گرمایش دیگر انجام نمیشود.

 

4. تست آب

دراین موارد در صورت موجود بودن کاتر یا ناودانی در سطح، تست آب قابل اجرا است.

برچسب ها: بدون برچسب

نظر خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *