
یکی از مشکلات عمدهای که برای دیوارهای یک ساختمان ممکن است پیش آید تخریب شدن توسط نم و رطوبت میباشد، که گاهی باعث ایجاد مشکلات جدی و هزینههای بالا میشود.
برای خلاصی از ایجاد نم و رطوبت دیوارهای یک ساختمان چندین روش متفاوت وجود دارد که از گذشته تا به الان توانسته این مشکل را تا حدودی کنترل کند، مانند روشهای سنتی قیرگونی یا ایزوگام که برای جلوگیری از ایجاد نم و رطوبت دیوار از تکنیک قیرگونی یا عایقهای از پیش ساخته استفاده میکردند.
روش عایق کاری جدید با استفاده از عایق رطوبتی نانو:
این نوع عایق رطوبتی نسل جدید از مواد نانو پلیمری ساخته شدهاند که پوششهای کاملاً انعطافپذیری هستند و از چسبندگی فوق العاده بالایی برخوردارند و قابل اجرا در تمام اجزای ساختمان هستند و بر روی تمامی سطوح آجری، فلزی، بتنی، سیمانی، گچی و… قابلیت اعمال دارند. این عایق رطوبتی پلیمری دیوار کاملاً در برابر آب و رطوبت عایق است و به دلیل خاصیت کشسانی که دارد هیچگونه ترکی در سطح آن ایجاد نمیشود .
عایق رطوبتی دیوار باران گیر ویستا از طول عمر بسیار بالایی برخوردار است و ۱۰سال ضمانت نامه کتبی به آن تعلق میگیرد. عایق رطوبتی دیوار باران گیر ویستا به دلیل تنوع رنگی بالایی که دارد میتواند نیازهای مشتریان عزیز را هم به عنوان رنگ دیوار هم به عنوان عایق رطوبتی مرتفع کند و استفاده از این نوع علاوه بر این که معایب عایقهای سنتی پیشین را ندارند با رنگ بندی متنوع خود باعث زیباسازی ساختمان و نیز محیط شهری میشوند.
ویژگی عایق رطوبتی:
- این نوع عایق رطوبتی دیوار هیچگونه آسیبی به محیط زیست وارد نمیکند.
- در برابر مواد اسیدی و بازی کاملاً عایق است.
- عایق رطوبتی دیوار بر اساس تکنولوژیهای مدرن ساخته شده
- با ویژگیهایی نظیر نصب آسان، هزینه اندک و طول عمر بالا نسبت به سایر عایقها برتری دارد.
- عایق رطوبتی دیوار باران گیر در برابر اشعه مارابنفش و نور خورشید مقاوم هستند.
- از مزایای این عایق رطوبتی نانو این است که چون به صورت مایع است کاملاً در کنجها، کنارهها و اتصالات قابل اجرا شدن است.
- در مناطق شمالی کشورمان که رطوبت هوا زیاد و باران زیاد میبارد عایق رطوبتی دیوار باران گیر ویستا گزینه بسیار مناسبی برای آنان محسوب میشود.
- رنگ عایق رطوبتی دیوار باران گیر ویستا خود تمیز شونده هستند.
- آلودگی را به خود جذب نمیکنند.
معایب عایق سنتی نسبت به عایقهای نانو پلیمری جدید:
عایق کاری با قیرگونی :
این روش معایبی داشت که متاسفانه علاوه بر این مشکل نم دیوار را بطور ریشه ای حل نمیکرد و باعث آلودگی محیط زیست میشد، دوام کمتر و مشکلات متعدد بسیاری نیز داشت. همچنین در فصلهای گرم سال در مناطق خاصی نظیر مناطق گرمسیر از تکنیک قیرگونی استفاده نمیشد، زیرا بطور معمول قیر با حرارت شروع به آب شدن و ایجاد مشکل میکرد.
در فصول سرد نیز مشکلاتی به همراه داشت به دلیل اینکه در فصول سرد نفوذ رطوبت وسرما در بین فاصلهها و درزها موجود در لایهها با یخ زدن باعث ترک خوردن عایق میشد. استفاده از عایق سنتی قیرگونی شکل و جلوه نامناسبی را به ساختمان و محیط شهرمان القا میکرد و منظره نامناسبی را ایجاد میکرد.
عایق کاری با ایزو گام :
روش بعدی عایق کاری برای رفع نم و رطوبت که با اصلاح جزئی معایب روش قیرگونی و با استفاده از تکنولوژی اندک در کارخانه تولید میشد استفاده از ایزوگام بود که رولهای عایق از پیش ساخته شده بودند که با استفاده از حرارت به سطح کار میچسبیدند. اما متاسفانه این روش نیز از معایبی برخوردار بود و آن طول عمر کم این روش عایق کاری بود که پس از مدتی خشک شکننده میشد و باعث شکستی و خورد شدن ایزوگام میگردید.
یکی دیگر از معایب این عایق این بود که در تمام قسمتهای ساختمان و در همه موارد کاربرد نداشت، و در قسمتهای مسطح قابل استفاده بود و همچنین در برابر اشعه ماورابنفش شروع به تجزیه شدن و از بین رفتن میکرد .